dilluns, 25 de novembre del 2019

XERRADES FORMATIVES

Dins de l'Acció Tutorial els alumnes de l'ESO reben xerrades formatives de diversa temàtica.


Aquest trimestre hem rebut especialistes de La Llengua de Signes de l'Associació de persones sordes de Badalona. Tot l'alumnat va fer un taller molt interessant promogut per l'AFA de l'Escola.
També, s'ha rebut informació de les Malaties Minoritàries dins de la Campanya de la Marató de TV3 i l'Associació de l'Amic de l'Epil·lèptic han realitzat un taller amb els alumnes de 4t d'ESO ensenyant-los què fer en cas de trobar-nos amb una persona que en pateixi un atac.

I encara hi ha més, els responsables d'Agar han trasmès als alumnes conceptes clars sobre la Responsabilitat Social que té un menor d'edat . A més a més,  l'alumnat de 4t d'ESO ha iniciat el cicle de conferències sobre Aspectes Financers, organitzat per l'EFEC.

 I finalment, dins la Setmana de la Ciència,  els alumnes de 2n d'ESO  van rebre una xerrada per part del químic Marc Roure sobre la Química en la vida quotidiana.

Al Claustre de professors ens congratula la valoració que han fet tots els ponents, felicitant-nos per la participació i bon comportament de l'alumnat.